Workshop för dig som ska köpa häst

(0) | Ge dig själv goda förutsättningar inför hästköpet

Johanna Forsström

Johanna Forsström

Få en bättre och säkrare relation med din häst

50 minuter
Online (Zoom)
Digitalt Event
1 - 20 deltagare
Allt fler köper egen häst och det kan gå jättebra. Men jag har genom åren träffat ett oräkneligt antal hästägare som inte fått den upplevelse de förväntar sig med sin nya häst, mycket på grund av att de inte haft tillräcklig kunskap om vad de ska titta på och fråga om när de letar häst. I takt med att efterfrågan och priserna på hästar i Sverige ökar, vilket verkligen skett nu under pandemin, ökar risken att råka ut för oseriösa säljare.

I den här workshopen får du lära dig mer om vad du ska titta och fråga efter när du letar häst, samt hur du enklast får en korrekt uppfattning om hur hästarna du provrider är. Att vara hästägare innebär att du kommer att ha en förhoppningsvis långvarig relation med hästen, och en bra matchning från början ökar sannolikheten att relationen blir trevlig för er båda. Eller hela familjen, om det skulle vara så.

Förberedelser för mötet

Förbered dig/er gärna genom att skapa en lista på vad som är viktigast med din nya häst. Hur vill du att den ska vara och vad vill du kunna göra med den?
Ta gärna fram en eller ett par annonser eller andra beskrivningar av hästar du tycker låter intressanta för dig, om tid finnes kan vi kika närmare på dem.

Boka

Pris 150kr (inkl. moms)