Sköna samtal

(0) | Att prata lindrar och stärker

Johanna Gittne

Johanna Gittne

GMC - Great Managers Choice!

50 minuter
Online (Zoom)
Privat Videomöte
1 deltagare
Människor lider mer av saknaden av ett gott samtal än att hitta lösningar på situationer. Vi ger inga råd eller rekommendationer. Vi ger inga svar eller lösningar. Vi lyssnar och delar gärna våra erfarenheter och perspektiv.
Alla behöver en reflekterande person som ser dig utan att döma. Just rädslan för att bli dömd är ofta det som sätter käppar i hjulet för att ärligt dela med sig av sina tankar.
Behovet av att bara få pysa ut ökar markant. Dela tankar och resonemang. Få in perspektiv från någon som inte känner dig, din bakgrund eller dina omständigheter.
Det kallar vi Sköna Samtal.

Förberedelser för mötet

Grundläggande i våra samtala är att det inte ska finnas någon sjukdomsbild, diagnos eller problem som ska lösas för att vilja prata. Vi är inga läkare. Vi bara helt okomplicerat pratar och lyssnar på dig. Upplägget är väldigt enkelt. Du kontaktar mig, vi bestämmer dag och tid och börjar där. Svårare än så är det inte. Det kan vara stort som smått, enkelt eller svårt, du bestämmer.
Vårt främsta mål är att du ska få ur dig det du går och bär på, förhoppningsvis även ett lättare sinne och med det använda mer av dig själv.

Boka

Pris 350kr (inkl. moms)