Placera din konst i inredningsmiljöer

(0) | Få till schyssta bilder till din konst!

Alexandra JS

Alexandra JS

Kurser i konst, måleri och digital bearbetning

2 x 50 minuter
Online (Zoom)
Privat Videomöte
1 deltagare
I denna workshop kommer vi att gå igenom grunderna i hur du på ett snyggt sätt kan få in dina konstverk i en inredningsmiljö som du önskar!
Det spelar ingen roll om du är nybörjare i bildbehandlingsprogram eller ej, jag kommer att gå igenom alla grunder som behövs för att du på egen hand ska kunna fortsätta efter denna workshop.

Vi kommer att gå igenom några aspekter som att matcha konstverkets skuggor med övriga skuggor i önskad miljö, matcha konstverket med miljön i kontrast, färgsättning och ljusstyrka med mera.

Har du redan Photoshop på din dator? Perfekt, då kör vi workshopen i Photoshop.
Har du inte Photoshop på din dator? Toppen, då kör vi via Pixlr som är ett webbaserat program som påminner mycket om Photoshop och finns kostnadsfritt online. Det enda som behövs är en internetuppkoppling!

Förberedelser för mötet

Meddela mig gärna om du har Photoshop installerat på datorn som du vill jobba på. Om du inte har Photoshop installerat på datorn så är det inga problem, då kommer vi göra workshopen i Pixlr, som är kostnadsfritt och endast kräver en internetuppkoppling.

Ha gärna fotografier redo på din dator på dina önskade konstverk som du vill placera i en inredningsmiljö. Bilderna ska vara tagna rakt framifrån i bra ljus (hellre lite mörkare än för ljusa).

Det gör ingenting om bilderna inte är beskurna så att endast konstverket syns, det kan vi göra tillsammans - Men ingenting får vara i vägen för konstverket på bilden, och så lite runt omkring som möjligt bör synas.

Du bör ha funderat över vilken typ av inredningsbilder som du vill placera din konst i. Däremot behöver du inte själv ha letat upp dessa bilder. Det är viktigt att veta att en inte får använda andras bilder om de inte har en CC-licens (Creative common-licens), eftersom att alla fotografier omfattas av upphovsrätt.

Boka

Pris 549kr (inkl. moms)