Rådgivning inför solcellsinvestering

Rådgivning för optimerad solcellsinvestering

Lars Andrén

Lars Andrén

Rådgivning om solenergi för Gröna Näringar

50 minuter
Online (Zoom)
Privat Videomöte
1 deltagare
Personlig rådgivning om solcelssinvestering för lantbrukare, med oberoende rådigivare. För att få en optimal solcellsanläggning är det mycket att tänka på som du får hjälp med vid denna personliga rådgivning.

Lars kan hjälpa till med lönsamhetsberäkningar, råd kring lämpliga konsulter för projektering och företag som kan offerera och leverera. Ganska snabbt kan Lars avgöra de tekniska och ekonomiska förutsättningarna för att göra en bra affär.

Boka detta zoom-möte för att under ett privat videomöte få en genomgång av vilka olika möjligheter som finns och förslag på lämplig anläggning för ditt lantbruk. Om du, mot förmodan, skulle få förhinder så kan du kostnadsfritt boka om eller avboka mötet.

Vid början av mötet får du berätta om ditt lantbruk och dina önskemål. Därefter går vi igenom vad som är viktigt att tänka på och ger konkreta förslag på lösning som skulle passa hos dig. Därefter diskuterar vi tillsammans för att komma vidare mot en bra lösning.

Förberedelser för mötet

Jag ser fram emot din bokning för att kunna hjälpa till att optimera din framtida solcellsanläggning.

Var beredd på att uppge lite information om förutsättningarna hos dig och att berätta om vad du önskar hjälp med. Om du vill kan du skicka ett meddelande inför mötet med lite information om ditt lantbruk.


Boka

Pris 899kr (inkl. moms)