Andningsträning - Baspaket (+material värde 450:-)

(0) | Få bättre sömn, mer energi och ett friskare liv!

Annie Brink

Annie Brink

Uppnå bättre hälsa och livskvalitet

50 minuter
Online (Zoom)
Privat Videomöte
1 deltagare
HUR ANDAS DU? Det är nämligen inte bara viktigt ATT du andas utan också HUR du andas! De flesta av oss har idag en felaktig andning – snabb, ytlig, orytmisk, ljudlig och detta får tyvärr en negativ påverkan på vår hälsa och på vår livskvalitet. Genom att förbättra dina andningsvanor kan du bl.a. minska din stress, få bättre sömn, höja din energi, förbättra din astma, få ett starkare hjärta, öka din fettförbränning, uppleva mindre smärta och förbättra dina idrottsprestationer.

Annie är utbildad andningsinstruktör och coachar personer till att få bättre hälsa genom att lära ut hur en optimal andning fungerar. Upplägget i ”Baspaketet” är ett 28-dagars träningsprogram, som inleds med 50 minuters genomgång via videosamtal. Du får sedan andningsövningar att göra hemma och under dessa 28 dagar är Annie tillgänglig för dig och coachar dig och svarar på dina frågor. I priset ingår en andningstränare/relaxator och sovtejp samt frakt till ett värde av 450:-.

Förberedelser för mötet

Innan samtalet behöver du få lite material (ett hälsotest att fylla i, en andningstränare/relaxator och sovtejp) hemskickat till dig på posten. Detta innebär att du måste boka samtalet minst tio dagar i förväg så att du hinner få materialet innan samtalet. Materialet och frakten ingår i priset.

Sitt gärna på en avskild plats där du inte bli störd av någon eller något och ha med dig något att anteckna på samt allt material som du fick hemskickat.

Boka

Pris 1190kr (inkl. moms)