Karriärcoachning

(0) | Hitta rätt spår i karriären

Bengt Kallenberg

Bengt Kallenberg

Ledarskapsutveckling och karriärcoaching

50 minuter
Online (Zoom)
Privat Videomöte
1 deltagare
Extramaterial ingår
Att ta ut rätt kurs i karrriären och att veta vad man vill är inte helt enkelt. När du är på rätt plats i karriären så ökar chansen att du får komma till din rätt, använda dina styrkor och känna att det du gör är meningsfullt. Ditt engagemang ökar, du har roligare, du utvecklas. Det är där du vill och bör vara.
Genom några coachsamtal så får du hjälp att sortera tankarna, bli mer klartänkt, sätta upp mål, göra en plan och få stöd.
Som coach ger jag dig både hjälp och utmaningar. Du vår verktyg, metoder och övningar - om du önskar.

Samtalet är upp till 50 minuter långt och hålls över Zoom. Jag rekommenderar att du har mer än ett samtal för att hinna sortera, få saker att hända, få återkoppling och hitta ditt spår.

Du bokar det första mötet när det passar dig, redan nu vid bokning. Vill du ha fler möten efter det bokar du det separat. Det bestämmer vi efter det första samtalet.

Välkommen med din bokning. Har du några frågor så kontakta kallenberg@me.com inför bokning.

Förberedelser för mötet

Du hittar i extramaterialet "förberedande frågor" som du gärna får svara på för att komma förberedd till första samtalet.

Till mötet du valt kopplar du upp dig på zoom via länk i mötesinbjudan eller kalenderinbjudan som du kan ladda ner från bokningsbekräftelsen.Boka

Pris 950kr (inkl. moms)