Röst och kommunikationsträning - nå ut med en hållbar röst

(0) | Få hållbar röst som låter snyggt och når ut

David Sennerstrand

David Sennerstrand

Röst och kommunikationscoachning

1 timma och 50 minuter
Online (Zoom)
Digitalt Event (grupp)
Sluten grupp
En tredjedel av Sveriges arbetsföra har ett röstyrke – ett jobb där man använder sin röst relativt mycket. Precis som att kroppen behöver sin beskärda del av träning behöver rösten det också. Särskilt om man nu har ett röstkrävande arbete.

Det är smart att ge sig själv förutsättningar att ta hand om sin röst så att den håller i längden och låter bra. Rösten är vårt viktigaste kommunikationsmedel och en stabil röst i sitt rätta röstläge (många pratar för spänt och högt) kan vara avgörande för genomslaget och trovärdigheten i det budskap man vill nå ut med.

En generellt förbättrad andningsteknik kommer på köpet genom en förbättrad röstteknik och kan innebära nästan magiskt stressreducerande effekter, eftersom djupandning är sammankopplat med kroppens lugn och ro-system.

Kursen är online och i realtid. Max 40 deltagare.

Förberedelser för mötet

Meddela eventuella önskemål angående kursinnehåll. Berätta om målgruppen om du önskar att kursen specialutformas. Exempel: "Önskar tyngdpunkt på röstfriskvård", "Önskar tyngdpunkt på andning och kommunikation" eller "Rösten och digital kommunikation" etc.

Boka

Pris 9000kr (inkl. moms)