Bildredigering Lightroom classic

(0) | Gör bilderna bättre i efterbehandling

Patrik Lindqvist

Patrik Lindqvist

Lär dig fotografera som en Mästerfotograf

1 timma och 50 minuter
Online (Zoom)
Privat Videomöte
1 deltagare
Ett måste för fotografen! Alla bilder behöver efterredigering för att göra det "lilla extra" för att dina bilder ska stå ut mot mängden i t.ex. sociala medier eller webbsidor. Adobe Lightroom classic är det enda program du behöver för att organisera, bildbehandla och exportera dina bilder till webb eller print. Programmet är det mest använda bland fotografer används av nybörjare till proffsfotografer.

Redigeringen sker i din dator och med dina bilder för att du lättare ska förstå dina förutsättningar med dina bilder. Programmet finns till både dator (gratis 7 dagar, sedan tillkommer en kostnad) och smartphone (gratis) och kan synkas med bilder till din dator för att kunna redigera vart du än är.
Programmet är väldigt likt i gränssnittet så under lektionen kommer vi att använda programmet i din dator men kunskapen kan enkelt överföras till mobilversionen.

Denna kurs är helt skräddarsydd till dig och går igenom viktiga delar från nybörjare till mer avancerad fotografering. Ta din bild

Förberedelser för mötet

Ladda ner Adobe Lightroom classic (var noga med att det heter "Classic") om du inte redan har programmet. Installera och prova så att programmet fungerar. Nerladdningslänk https://www.adobe.com/se/products/photoshop-lightroom-classic.html

Boka

Pris 1695kr (inkl. moms)