Mentorskap - starta fotoverksamhet

(0) | Mentorskap– jag hjälper dig utvecklas som fotograf

Maria Lindberg

Maria Lindberg

Foto - bättre mobilbilder & jobba som fotograf

50 minuter
Online (Zoom)
Privat Videomöte
1 deltagare
Som din MENTOR hjälper jag dig på vägen mot dina mål.
Mentorskap är ett utmärkt sätt att hitta vägen du vill gå i ditt fotograferande, din redigering och i din verksamhet. På lektionen går vi igenom det DU behöver hjälp med, vi lägger upp en plan för din utveckling och tar dig dit steg för steg.
Själva lektionen kan se lite olika ut beroende på vad du behöver. Är det fotograferandet och redigeringen du behöver hjälp med så kan du skicka ett antal bilder som vi sedan i detalj går igenom tillsammans och jag ger dig feedback på allt från ljussättning, posering, styling, färger och redigering. Vill du att jag tittar på din prissättning, dina fotopaket eller din hemsida? Då vi tar ett helhetsgrepp där och gräver ner oss i vad du kan förbättra och vad som redan fungerar väl och kan fortsätta utvecklas.

Behöver du mer än en lektion kan du istället boka Marias paket med flera mentorlektioner.

Förberedelser för mötet

Mejla Maria en beskrivning av dina behov, vad du önskar få ut av mentorskapet samt en beskrvining av hur din verksamhet och situation ser ut idag. Skriv gärna en kort punktlista med vad du behöver hjälp med.
Skicka eventuella bilder som du vill att Maria utvärderar.
Skicka länkar till din hemsida, sociala medier etc.
Vi ses via Zoom och mötet inleds med en avstämning och att vi kort lär känna varandra lite. Sedan kör vi igång och i slutet av mötet utvärderar vi och gör upp en plan för hur du kan fortsätta på egen hand.

Boka

Pris 1350kr (inkl. moms)