Mentorskap - starta fotoverksamhet

(0) | Mentorskap– jag hjälper dig utvecklas som fotograf

Maria Lindberg

Maria Lindberg

Foto - bättre mobilbilder & jobba som fotograf

9 x 50 minuter
Online (Zoom)
Privat Videomöte
1 deltagare
Som din MENTOR hjälper jag dig på vägen mot dina mål.
Mentorskap är ett utmärkt sätt att hitta vägen du vill gå i ditt fotograferande och i din verksamhet. På varje lektion går vi igenom det DU behöver hjälp med, vi lägger upp en plan för din utveckling och tar dig dit steg för steg.
Själva lektionen kan se lite olika ut beroende på vad du behöver. Är det fotograferandet och redigeringen du behöver hjälp med så kan du inför varje lektion skicka ett antal bilder som vi sedan går igenom tillsammans och jag ger dig feedback på allt från ljussättning, posering, styling, färger och redigering. Vi kan även titta på din prissättning, dina fotopaket eller din hemsida.
Du bokar in din första lektion och sedan kommer vi gemensamt fram till en planering för när dina övriga lektioner ska bokas in. En lektion varje, varannan eller var fjärde vecka kan vara lagom. Inför varje lektion kommer jag att förbereda och noga gå igenom dina bilder eller hemsida, fotopaket etc som du vill ha utvärderat.

Förberedelser för mötet

Mejla Maria en beskrivning av dina behov, vad du önskar få ut av mentorskapet samt en beskrvining av hur din verksamhet och situation ser ut idag. Skriv gärna en kort punktlista med vad du behöver hjälp med.
Skicka eventuella bilder som du vill att Maria utvärderar.
Skicka länkar till din hemsida, sociala medier etc.
Vi ses via Zoom och första mötet inleds med en avstämning och att vi lär känna varandra lite. Sedan kör vi igång och i slutet av mötet utvärderar vi och planerar hur vi ska fortsätta. maria kommer då att göra en planering för kommande möten.

Boka

Pris 12150kr (inkl. moms)