Bernt Mathiasson

Bernt Mathiasson

Maximera din potential med min hjälp.
(0)
Hej där,

Låt mig dela med mig av en spännande möjlighet till personlig och professionell tillväxt. Som en före detta entreprenör med lång erfarenhet av att starta och driva egna företag har jag genomgått en transformation till att bli en diplomerad ICF-coach.

Vad innebär det för dig? Jag har förståelse för de utmaningar och beslut som krävs för att bygga och leda ett framgångsrikt företag. Min resa som entreprenör har lärt mig värdet av ledarskap, självförtroende och målinriktat arbete. Nu, med min diplomerade status som coach, är jag redo att dela den kunskapen och de färdigheterna med dig.

Tillsammans kommer vi att utforska dina specifika mål och hinder. Oavsett om du vill förbättra ditt företags resultat, öka din förmåga att hantera stress och utmaningar, eller uppnå en bättre balans mellan arbete och liv, så är jag här för att stödja dig på din resa.

Min coachingstil bygger på beprövade metoder och praktiska verktyg, anpassade för dina unika behov. Jag tror på din förmåga att nå dina mål och är här för att vara din partner och vägledare.

Varför ska du välja mig som din coach? Eftersom jag förstår företagsvärlden från grunden och nu har kompletterat min kunskap med en diplomering inom coaching. Jag är passionerad och engagerad i att hjälpa dig uppnå dina visioner och skapa en framgångsrik och balanserad framtid.

Låt oss inleda din resa mot framgång tillsammans. Kontakta mig idag för ett kostnadsfritt samråd och låt oss börja arbeta mot dina mål och drömmar.

Erfarenhet

Startat och drivit bolag under 20år.
Nyligen diplomerad Affärscoach via ICF
Hjälpt flertal startups och nyföretagare med rådgivning antingen för start alternativt expansion.

Språk

Svenska, English