Oskar Andermo

Oskar Andermo

Hjälper dig implementera ChatGPT för 10x allt...
(0)
Sagt om Chatgpt:
”Vi tror det här är lika viktigt som när internet kom” Mats Lindgren, Kairos Future
"Liknande revolutioner som Gutenbergs tryckpress eller radion" Darren Hardy, Success Magazine

I framtiden kommer det finnas två typer av företag: de som använder AI och de som inte har någon business! Du måste ta del av denna revolution och du måste göra det snabbt!

Jag är certifierad coach, mental tränare och inom positiv psykologi med en bakgrund inom försäljning, som ledare och entreprenör. I många år har jag arbetat med att coachat, föreläst och utbildat säljare, ledare och entreprenörer. Efter att ha djupdykt hur ChatGPT kan användas inom företagande hjälper jag nu företagare och ledare hur de kan implementera detta i sina verksamheter för att 10x sin produktivitet, försäljning och kundnöjdhet. Jag använder coaching för att få fram just dina utmaningar och sedan tittar vi på hur ChatGPT kan användas just för dig.

Detta förändrar allt och du vill inte hamna efter!


Erfarenhet

Oskar började sin karriär inom försäljning, men han har alltid haft en passion för lärande och personlig utveckling. Sedan 2011 har han varit certifierad i coaching och har arbetat som coach, föreläsare och utbildare inom en rad olika områden. Han coachar regelbundet säljare, chefer och entreprenörer. 2013 släppte han boken Smartphone Coaching System. 2017 bytte han namn på sin metod till Strategic Tech Coaching. Nu hjälper han företagare att maximera sina företag med hjälp av AI och ChatGPT.

Språk

Svenska, English