Introduktion till vin

(0) | En introduktion till vin, med 8 provade viner.

Nils Bihari-Andersson

Nils Bihari-Andersson

Vinutbildning & Vinprovning med WSET Educator

2 timmar och 25 minuter
Online (Zoom)
Digitalt Event (grupp)
Sluten grupp
Detta är en digital vinprovning för sällskap på upp till 12 personer. En introduktion till vinets fantastiska värld med fokus på praktisk vinprovning. Syftet är att på ett roligt och lättsamt sätt få baskunskaper om vinproduktion samt att lära sig prova vin praktiskt. Vi provar åtta viner från hela världen tillsammans och du får en bättre förståelse för vad som påverkar olika vinstilar i smaken. Du får kunskap om vintillverkning, vingårdsarbete, väderpåverkan, klimat och viktiga druvsorter. Du får möjlighet att lära dig prova vin med en systematisk, analytisk provningsmetod som används vid sommelierutbildning och av vinbranschen över hela världen. Utbildningsmaterialet får du med dig efter kursen i PDF-format.
Vid bokning får du en inköpslista med åtta viner på halvflaska att införskaffa via Systembolagets beställningssortiment. Kostnad för detta är ca. 700kr. En halvflaska räcker till sex personer.
Kontakta mig med förslag på datum så återkommer jag!

Förberedelser för mötet

När du bokat kan du skicka möteslänken vidare till de 11 andra deltagarna.

Inköp av viner på halvflaska (37,5cl) från Systembolagets beställningssortiment enligt inköpslista. Detta görs av kund senast 14 dagar innan provningstillfället för att vinerna skall kunna levereras i tid. Beställningen skapas via Systembolagets hemsida och kan levereras gratis till valfri Systembolagsbutik eller ombud, alt. hemleverans mot en kostnad. En halvflaska räcker till sex personer. Kostnad för inköpen är ca. 700kr per inköpslista.

Länk till inköpslistan hittar du här : https://www.systembolaget.se/delad-lista/?shareId=e6e713f0-2556-49e5-b360-fa7b78df9dc4

Förbered även gärna frågor!

Boka

Pris 5399kr (inkl. moms)