Introduktion till franska viner

(1) | En introduktion till Frankrikes viner med 7 viner

Nils Bihari-Andersson

Nils Bihari-Andersson

Vinutbildning & Vinprovning med WSET Educator

2 timmar och 25 minuter
Online (Zoom)
Digitalt Event (grupp)
Sluten grupp
Detta är en digital vinprovning för sällskap på upp till 12 personer. Frankrike är världens största vinproducent. Detta möte syftar till att lära dig mer om franska viner och vad som påverkar deras olika stil och smak. Vi går igenom Frankrikes klimat, viktiga vinregioner, druvsorter och vinstilar. Du får lära dig mer om vinproduktion och de faktorer som påverkar varför vinet smakar som det gör och vi provar tillsammans sju olika viner från klassiska franska vindistrikt. Du får möjlighet att lära dig prova vin med en systematisk, analytisk provningsmetod som används vid sommelierutbildning och av vinbranschen över hela världen. Utbildningsmaterialet får du med dig efter kursen i PDF-format.
Vid bokning får du en inköpslista med sju viner på halvflaska att införskaffa via Systembolagets beställningssortiment. Kostnad för detta är ca. 700kr. En halvflaska räcker till sex personer.
Kontakta mig med förslag på datum så återkommer jag!

Förberedelser för mötet

När du bokat kan du skicka möteslänken vidare till de 11 andra deltagarna.

Inköp av viner på halvflaska (37,5cl) från Systembolagets beställningssortiment enligt inköpslista. Detta görs av kunden senast 14 dagar innan provningstillfället för att vinerna skall kunna levereras i tid. Beställningen skapas via Systembolagets hemsida och kan levereras gratis till valfri Systembolagsbutik eller ombud, alt. hemleverans mot en kostnad. En halvflaska räcker till sex personer. Kostnad för inköpen är ca. 700kr per inköpslista.

Länk till inköpslistan hittar du här : https://www.systembolaget.se/delad-lista/?shareId=c273a617-b791-4c4b-a21d-4994529a960a

Förbered även gärna frågor!

Boka

Pris 5399kr (inkl. moms)