Carin Bladh - Carin Coach

Carin Bladh - Carin Coach

Professional coaching for professionals ONLINE
(0)
Maximera din ledarpotential med SpeedCoaching 2.0!
Är du en VD, ledare eller chef som ständigt kämpar med tidsbrist men strävar efter att ta ditt ledarskap till nya höjder? Då är SpeedCoaching 2.0 din nyckel till snabb och effektiv utveckling

Med SpeedCoaching 2.0, ledd av Carin Bladh, en ICF Master Certified Coach får du:

Snabba och effektiva lösningar:
Boka en 50-minuters session och få omedelbar vägledning för att lösa dina mest akuta ledarskapsutmaningar. Vi förstår att din tid är värdefull, därför fokuserar vi på att leverera konkreta och användbara lösningar med fokus på både snabbt och hållbart resultat.

Trygghet och Konfidentialitet:
Vi vet att ledare behöver en trygg miljö för att utforska och utveckla sitt ledarskap. Därför garanterar vi fullständig sekretess och etik i alla våra sessioner.

Individanpassad coaching:
Varje möte är skräddarsytt för att möta dina specifika behov och mål som ledare. Vi arbetar tillsammans för att identifiera dina styrkor, svagheter och utvecklingsområden för att maximera din potential.

Resultat som sparar tid:
Genom att investera i coaching med SpeedCoaching 2.0 kommer du inte bara att uppnå snabba resultat, utan även spara värdefull tid och energi som du kan fokusera på att leda ditt team och driva ditt företag framåt.

Ta steget mot att bli den ledare du förtjänar att vara! Boka din första session, besök vår webbplats idag och påbörja din resa mot framgång!

Gör som andra: #callcarincoach https://www.carincoach.se/

Erfarenhet

  • Carin Bladh, certifierad enligt ICF (International Coach Federation) – den största, globala organisationen för coacher och coaching. Carin Bladh är ICF Master Certified Coach (MCC), högsta certifieringsgraden, med flera tusen samtal. Hon omcertifieras var 3:e år garanti för kvaliteten.

  • Årsvisa coachutbildningar med metoder, verktyg från bla NLP (Neuro Lingvistisk Programmering- hur vi processar information i tillvaron) och Positiv Psykologi.

  • Lärarleg. Specialpedagog. Forskat på handledning.Språk

Svenska, English, Norwegian Bokmål