Johanna Adolfsson

Johanna Adolfsson

Tillgänglig för bokning genom förfrågan. Skåne län
Bihälsa handlar om att vårda bina men det handlar också om att vara förberedd när naturen har sin gång och ta höjd för oförutsedda händelser. Då är det viktigt att göra medvetna val...eller ta kontakt med en bihälsorådgivare!

Jag kommer gärna till din förening och pratar bihälsa!

Genom länken "Skräddarsytt eller fysiskt möte - förfrågan" här nedan kan du eller din förening boka mig. Skicka en förfrågan och berätta om vilket ämne ni vill att jag ska ta upp. Det kan vara ett fysisk möte om er förening finns i Skåne, eller digitalt om ni bor i andra delar av Sverige.

Själv finns jag i Skåne Nordost, nära Kristianstad.
Min biodling handlar om fokus på binas välmående och förebyggande arbete kring bihälsa. Mår bina bra blir honungsskörden bra!


Hoppas vi ses snart!
För kostnadsfri bihälsorådgivning - ange rabattkod BIRÅD22 vid betalning.

Erfarenhet

Jag startade min biodlingsresa under 2009. Idag har jag 60 bisamhällen med målet att nå 100 samhällen under 2024. Jag har gått 2-årig yrkesutbildning i yrkesbiodling med gesällbrev. Jag är engagerad i Drottningsodlingsklubben i Kristianstad och har ett speciellt intresse för kommunikation i bikupan.
Förutom biodling arbetar jag med projektledning och håller föreläsningar på bla Fristads folkhögskola och för företag och privatpersoner hemma på gården.

Språk

Svenska