Andreas Damberg

Andreas Damberg

Träning mot ryggproblem och för bättre hållning
(0)
Andreas Damberg är Certifierad terapeut i Spiral Stabilisering, Personlig tränare och Osteopatstudent och driver Evohealth.se

Enkel träning vid ryggbesvär? Spiral stabilisering är en 40-årig tjeckisk metod där man med gummibandsövningar tränar och aktiverar spirala muskelkedjor vilket ger en rak och naturlig hållning som ökar rörligheten och minskar trycket på diskar och leder. När rätt muskler aktiveras stabiliseras bålen och de ofta överbelastade musklerna i nacke, axlar och ländrygg tillåts slappna av.

Övningarna passar alla åldrar och börjar med lätt belastning. Spiral stabilisering är särskilt effektivt vid ryggbesvär som värk i ländryggen eller diskbråck och spänningar i axel/nacke med eller utan huvudvärk men kan hjälpa i allt från nacken till tårna. Ex vid lumbago, diskbråck, Idiopatisk skolios, spänningshuvudvärk, artros, ischias, löparknä, hallux valgus, plattfot, hälsporre/plantar fasciit mm.

Erbjuder både enskild behandling i Hudiksvall och onlinecoaching/kurser.

Erfarenhet

Andreas Damberg driver http://evohealth.se och har hållit ett stort antal kurser i Spiral Stabilisering för bättre rörlighet och mindre smärta i rörelseapparaten.

Nu erbjuder Andreas även sin kunskap i digital form och finns bokningsbar för både privata videomöten för personlig konsultation och för digitala föreläsningar i form av webinar med många deltagare.

  • Cert terapeut i Spiral Stabilisering
  • Personlig tränare
  • Osteopatstudent

Språk

Svenska, English