HR-rådgivning & Coachning

(0) | Din HR Partner & Coach

Suzanne Skoglöf

Suzanne Skoglöf

Din HR Partner - HR Rådgivare & Coach

25 minuter
Online (Zoom)
Privat Videomöte
1 deltagare
Har du problem på din arbetsplats, med t.ex. din chef eller en eller flera av dina kollegor som gör att du mår dåligt och tycker det är jobbigt att vara på jobbet? Då kan jag vägleda dig och ge dig rådgivning inom arbetsrätt, arbetsmiljö, etik och moral på arbetsplatsen. Jag kan ge dig kunskaper om dina rättigheter och skyldigheter i arbetslivet generellt och i den situation du befinner dig i som du upplever är besvärlig och du vet inte vad du kan/bör göra. Ungefär som en facklig ombudsman.

Eller behöver du ett bollplank för din livssituation och dina relationer? Är din hälsa inte som du önskar dig vad gäller kosten, sömnen och motionen? Då kan jag vara din coach i att jobba med att förändra och förbättra din hälsa och din livssituation som passar för just dig. Min inställning är att göra det som känns bra för just dig och att ta små steg mot förändringen som är realistiska och hanterbara.

Kanske är det så att du behöver förändra och förbättra både din arbetssituation, relationer och din hälsa & livsstil? För ofta hänger allt ihop med varandra. Trivs du inte på jobbet påverkar det dig även privat och vice versa.

Varmt välkommen att höra av dig och boka en tid med mig!


Förberedelser för mötet


Boka

Pris 600kr (inkl. moms)