Anders Isaksson

Anders Isaksson

Professionell Excel-coachning
(0)
Anders ”andersexcel” Isaksson har hållit kurser i Excel i över 30 år och även skrivit flera böcker om Excel och hur programmet kan användas. Hans mest populära kurser är olika varianter av ”Excel för ekonomichefer och controllers” där han kombinerar sin kunskap i Excel med sin gedigna erfarenhet som lärare och forskare inom företagsekonomi.
Med den mycket populära YouTube-kanalen andersexcel och välbesökta excelbloggen på andersexcel.se så har han spridit Excelkunskap i över tio år.
Du kan boka andersexcel för:
Inspirationsföreläsning: Ett kortare inhopp där jag visar något nytt eller intressant med Excel som kan vara till nytta för dig eller ditt företag.
Excelcoach: I stället för en traditionell generisk excelkurs där du troligtvis glömmer det mesta väldigt snabbt så kan du få en privat kurs, designad för dina behov.
Problemlösning: Har du ett problem i Excel så kan jag hjälpa dig hitta en lösning enligt modellen ”hjälp till självhjälp”. Du bokar ett pass "excelcoach". Jag sätter rmig in i ditt problem och förbereder en timme genomgång där vi går igenom möjliga lösningar.


Se provsmak på Anders Excel-kunskap på hans Youtube-kanal:

Läs mer om Anders och se några av hans exceltips på hemsidan:Erfarenhet

Lärare i företagsekonomi sedan 1993
Doktor i företagsekonomi från handelshögskolan i Umeå
Docent i ekonomisk analys vid Chalmers tekniska högskola
Författare till flera läroböcker, bl.a.:
  • Excel för företagsekonomer (Liber förlag, 1995)
  • Företagsvärdering med fundamental analys (Studentlitteratur, 2022).
Frekvent anlitad kursledare för Excel kurser på alla nivåer från grundläggande till avancerade och företagsanpassade

Språk

Svenska, English