Mattias Andersson

Mattias Andersson

Din personliga samtalscoach - med dig i fokus.
(0)
Mattias Andersson är Diplomerad samtalscoach (ICF) med 30 års erfarenhet av coaching, ledarskap och personlig utveckling.

Som Samtalscoach är jag här för att hjälpa dig att nå dina mål, övervinna hinder och skapa positiva förändringar i ditt liv, både privat men även i yrkeslivet.

Det är viktigt att poängtera att jag som samtalscoach inte ger råd eller löser dina problem åt dig. Istället hjälper jag dig att hitta dina egna svar och lösningar, och ger dig stöd och vägledning på vägen.

Om du är intresserad av att lära dig mer om hur samtalscoaching kan hjälpa dig att nå dina mål och drömmar samt förbättra ditt liv, är du välkommen att kontakta mig för en gratis introduktion (uppge koden: INTRO) eller boka en session. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa ett mer givande, meningsfullt och framgångsrikt liv.

Du kan boka Mattias för personliga videosamtal eller telefon.

Erfarenhet

Mattias har jobbat med coaching, situationsanpassat ledarskap och personlig utveckling i över 30 år, inom friskvårdssektorn och för Sveriges ledande friskvårdskedja, i länder som Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Genom åren har Mattias samlat på sig erfarenheter och verktyg/metoder från olika utbildningar, föreläsningar, workshops och studier.

Språk

Svenska