Mikael Laweby

Mikael Laweby

Hur tar du befälet och sätter dig i förarsätet?
(0)

Är det dags för dig att ta kommandot över ditt liv och navigera framgångsrikt mot dina mål?

Med personlig coaching kan du göra just det och mer. Låt mig visa dig vägen till att ta befälet och sätta dig i förarsätet för ditt eget liv.

Vad innebär det att verkligen ta kontrollen? Det handlar om att identifiera dina mål, förstå dina styrkor och svagheter och sedan skapa en handlingsplan för att uppnå det du drömmer om. Med min coaching hjälper jag dig att klargöra dina visioner och bryta ner dem till hanterbara steg.

Genom att arbeta med mig får du:

  • Skräddarsydd vägledning: Varje människa är unik och därför är varje coachingupplevelse unik. Jag anpassar min coaching för att passa dina specifika behov och mål.
  • Mentalt fokus: Ibland kan vi bli distraherade av hinder och utmaningar som dyker upp längs vägen. Med min hjälp lär du dig att behålla ett klart och fokuserat sinne, även när det blir tufft.
  • Motivation och inspiration: Att ta befälet över ditt liv kräver en stark känsla av motivation och inspiration. Jag kommer att stötta dig och peppa dig genom varje steg på din resa mot framgång
  • Verktyg för självreflektion: Genom att lära dig att reflektera över dina handlingar och beslut kan du kontinuerligt förbättra dig själv och din situation.
  • Hållbar förändring: Mitt mål är inte bara att hjälpa dig att uppnå dina mål på kort sikt, utan att också utrusta dig med verktygen och kunskapen för långsiktig framgång och välbefinnande.

Så, är du redo att ta befälet och sätta dig i förarsätet för ditt liv? Kontakta mig idag för att börja din resa mot en mer framgångsrik och uppfyllande framtid med personlig coaching.

Erfarenhet

Jag är utbildad till Professionell Coach - har en certifiering som Professionell Certifierad Coach inom ICF International Coaching Federation. Dessutom är jag Certifierad Karriärcoach och har certiferid på vertyget DISC deluxe samt handledning på Team Manager System.

Språk

Svenska