Föreläsning: Sätt mål på rätt sätt

(0) | Maximera chansen att du når dina mål.

Timmy Fredriksson

Timmy Fredriksson

It is not the mountain you conquer, but yourself.

1 timma och 25 minuter
Online (Zoom)
Digitalt Event (grupp)
Sluten grupp
Du har bestämt dig för ett nytt mål du vill uppnå och känner hur inspirationen fyller din kropp av energi. Du känner dig taggad och börjar arbeta mot det direkt, med en klar bild av hur det kommer se ut eller hur du kommer må när du uppnår målet. Efter ett tag stöter du på motgång och upplever att motivationen till att utföra de beteenden som krävs för att nå målet inte är lika stark längre. Dag för dag sinar målet ur sikte och du faller mer och mer in i gamla hjulspår. Känner du igen dig?

Efter den här föreläsningen kommer du ha de verktyg du behöver för att sätta dina framtida mål på ett sätt som maximera dina chanser att också nå målen. För faktum är: hur du strukturerar och formulerar dina mål spelar en viktig - för att inte säga avgörande - roll för om du uppnår dem eller inte.

Max antal deltagare: 200

Förberedelser för mötet

Fundera på vilket/vilka mål du skulle vilja uppnå i framtiden. Det kan vara allt från stora drömmål till små vardagliga ambitioner, mål du vill uppnå om en vecka eller om 10 år. Föreläsningen kommer bli mer givande om du har något mål i bakhuvudet när vi går genom strategier, modeller och principer för effektiv målsättning.

Boka

Pris 3000kr (inkl. moms)