Konsultation i vegetarisk eller vegansk matlagning

(0) | Grön inspiration - vegansk & vegetarisk kost

Margareta Rosengren

Margareta Rosengren

Välkommen in i den läckra gröna matens värld

1 timma och 25 minuter
Online (Zoom)
Privat Videomöte
1 deltagare
Under vårt onlinemöte går vi igenom din livssituation och kommer fram till vilken typ av grön mat som fungerar bäst för dig just nu. Du väljer om vi ska ta upp lacto-ovo vegetarisk eller vegansk mat. Kanske är du singelhushåll som inte vill lägga mycket tid till matlagningen eller större familj som vill införa mer vego i familjens kost, men inte utesluta animalier.

Jag anpassar konsultationen efter dina behov. Du kan vara nybörjaren som vill lära dig grunden eller erfaren matlagare som fastnat i ett antal rätter och behöver ny inspiration. Kanske vill du lära dig konsten att göra de godaste och bästa vegobiffarna, som har bra konsistens och är lätta att tillaga. Att laga bra vegobiffar är inte alltid helt lätt.

Att "koka soppa på en spik" eller lära dig de bästa tipsen för att minska ditt matsvinn är jätteroligt och lätt när det gäller vego. Det är bra både för plånboken & planeten.

Vill du bara prata allmänt om hur det är att laga vegomat så går det också bra.

Förberedelser för mötet

Fundera på vad du vill ha hjälp med, om det är lacto-ovo vegetarisk kost ( lacto -ovo innebär att man använder ägg och mejerivaror såsom grädde, ost mm) eller vegansk kost där vi inte endast använder råvaror från växtriket.

Före vårt videomöte ska du tänka igenom om det är något speciellt du vill att vi tar upp, det kan vara olika typer av råvaror, grönsaker, bönor etc. eller vissa rätter. Vid din bokning skriver du det via meddelandefunktionen här på HelpMeUp.

Då jag är väl förberedd kan vi vara effektiva och du får mer ut av din konsultation.
Under mötet kan ni vara fler, på samma skärm, kanske en vän eller familjemedlem.

Boka

Pris 750kr (inkl. moms)