Frida Södermark

Frida Södermark

Mot nya mål - Löpning som äventyr
Frida Södermark är en del av Sveriges löparlandslag, har vunnit flera SM-guld och var med och tog landslaget till EM- och VM-guld 2015. Frida driver även företaget Löparäventyret och är författare till flera inspirations- och löparböcker.

Frida Södermark erbjuder onlinerådgivning och träningsprogram inom löpning. Du kan boka Frida som privat löparcoach via privat videomöte och hon erbjuder också digitala inspirationsföreläsningar.

Snabbfakta om Frida Södermark:
• Flertalet SM-guld på distansen 100km.
• En del av Sveriges löparlandslag sedan 2012.
• Var med och tog landslaget till EM- och VM-guld 2015.
• Författare till böckerna "ORKA! Träning och äventyr i vardagen" och "VÅGA! En annorlunda resguide."

Boka ett möte på distans med löparcoach Frida Södermark. Oavsett om du är van löpare eller nybörjare så kan Frida hjälpa dig med motivationen att uppnå dina löparmål och ta dig vidare från där du är idag.

Erfarenhet

Frida har löpning som livsstil och brinner för att inspirera människor till att nå nya mål inom träning och visa vad de kan få uppleva längs vägen.
Har en rad SM-guld på distansen 100 km, är sedan 2012 en del av Sveriges landslag och var 2015 med i laget som tog VM-silver och EM-guld. Men kan springa ännu längre och har bland annat sprungit de 32 milen mellan Wien och Budapest.
Är gymnasielärare men verkar numera som inspiratör, reseledare och föreläsare i egna företaget www.loparaventyret.se

Språk

Svenska, English, German

Omdömen

Nina SanderBoosta din löpning - 2021-05-07

Väldigt intressant workshop om löpning. Jag fick flera värdefulla tips som jag tog till mig och kommer att göra verklighet av. Rekommenderas 🤩