Johan Benjaminsson

Johan Benjaminsson

Professionell Biogasrådgivning för Gröna Näringar
Johan Benjaminsson är rådgivare för investeringar i biogasproduktion.

Civilingenjör Johan Benjaminsson är VD för Gasefuels AB, Gasificated Environmental Fuels, och har hjälpt många kunder med rådgivning, förstudier och realisering av biogasanläggningar runt om i Sverige.

Gasefuels har även två egna tankstationer för biogas som de byggt i egen regi och driftar själva, så de har gedigen kunskap och erfarenhet både av teori, beräkningsmodeller, installation såväl som drift & service.

Johan kan hjälpa till med allt från första vägledande samtal om biogasproduktion kan vara något för din verksamhet till att hjälpa till med bygglov, miljötillstånd, tillstånd för brandfarlig vara och projektering. Du avgör hur mycket hjälp du önskar. Allt börjar med en första kontakt.

Boka Johan Benjaminsson för personlig onlinerådgivning inför din investering i biogasanläggning.

Erfarenhet

Gasefuels har sedan 2010 arbetat aktivt med förnybara energisystem och hjälpt aktörer göra grönare val. Detta både genom att erbjuda konsumenter konkurrenskraftig biogas, samt genom konsultation och projektledning.

Gasefuels har en unik kompetens i och med sin erfarenhet av utredningar och praktisk drift, vilket betyder att de hjälper med allt från förstudier till driftsättning av biogassystem såväl som andra energisystem.

För mer info och referenser:

Språk

Svenska