Po Lindvall

Po Lindvall

Ledarskapstränare, Master Coach och forskare
(0)
Po Lindvall är ledarskapstränare till en mängd ledare inom näringsliv, offentlig förvaltning och idrotten - som lett till utveckling på riktigt som uppmätts i form av förbättrade ledarbeteenden, mer motiverade medarbetare, effektivare organisation och ökad produktivitet.

Doktorand i ledarskap och ledarskapsutveckling på UWTSD (University of Wales: Trinity St David), en av de ledande forskarna i världen inom området Coachande Ledarskap.

Idrottspsykolog och mental coach till flera landslag, världsmästare och elitidrottare sedan 1994.

Författare till artiklarna: "Creating a coaching culture", 2014, i International Journal of Mentoring & Coaching och "Boss v/s Coach: From conventional to post-conventional leadership", 2022, publicerad i International Journal of Coaching Psychology.

Och författare till böckerna: "Coachologi; laganda, lust och lönsamhet" (2005), "VM-Resan: Vägen är målet" (2018), tillsammans med den flerfaldiga världsmästaren Jörgen Kruth.

Mer info på: coach2lead.se

Erfarenhet

Po Lindvall har varit ledare inom näringsliv och idrott sedan 70-talet, ledarskapsutvecklare och idrottspsykolog sedan -90. Forskare sedan -99 och Vice President Research i EMCC 2012 - 2015 och ordförande i EMCC Sverige 2012 - 2014 (EMCC: European Mentoring & Coaching Council är den ledande branschorganisationen för mentorer och coacher i Europa).

Språk

Svenska, English