Mental coaching för idrottare

(0) | Bli ditt bästa jag, nå din potential!

Po Lindvall

Po Lindvall

Ledarskapstränare, Master Coach och forskare

9 x 50 minuter
Online (Zoom)
Privat Videomöte
1 deltagare
Som Idrottspsykolog och mental coach hjälper jag idrottare att förstå sina egna utmaningar och arbeta med att komma över dessa och nå sin potential. Som underlag för denna coaching används boken "VM-Resan: Vägen är målet", författad av mig och den flerfaldiga världsmästaren Jörgen Kruth.

Sedan 1994 har jag jobbat med ett antal landslag, bl.a Freestylelandslaget på skidor, Svenska Boxningsförbundet och boxningslandslagen, Svenska MMA-förbundet och MMA-landslaget, Svenska Lydnadslandslaget (hundförare) samt ett antal klubbar, coacher, elitidrottare och proffs i MMA, Thai-Boxning, Kick-Boxing, brottning, hockey, fotboll, handboll, tennis, ridning, dans, triathlon, simning, längdskidåkning, Tae Kwon Do, Amerikansk fotboll m.fl. idrotter.

Förberedelser för mötet

Innan du bokar dessa coachingsamtal bör du ha genomfört Intr

Inför första samtalet efter introduktionssamtalet har troligen fått en eller flera övningar att träna på eller reflektionsuppgifter att fundera över. För att få ut så mycket som möjligt av våra coachingsamtal är det viktigt att du tränar mentalt och reflekterar, då kommer du få ut mesta möjligt av coachingen.

Du kommer även få kortare läsuppgifter ur boken "VM-Resan: Vägen är målet" som underlag för våra samtal.

Boka

Pris 16490kr (inkl. moms)